Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Profesor Milan Knížák píše otevřený dopis Andreji Babišovi: „Ten, který Vámi opovrhuje“

27. 1. 2014

Milan Knížák poskytl Protiproudu text, který bez komentáře dáváme k dispozici české veřejnosti

Otevřený dopis Andreji Babišovi

Co si to dovolujete?

Kdo Vám dal právo nazývat naši zemi „zkorumpovanou a v rozkladu”?

Urážíte tím množství poctivých lidí, kteří čtvrt století pracovali na obnově země spálené bolševickou diktaturou, jejíž jste byl součástí jako člen komunistické strany a jako spolupracovník zločinecké StB!

Myslíte si, že když jste si koupil média a barnumskou kampaní získal volební hlasy, že Vám to dává právo jednat s naši zemí, jako by to byl Váš majetek?

Zatím jste pro republiku neudělal nic, jen ji devastujete nevhodnými zásahy do zemědělské kultury a využíváte k tomu státní i evropské dotace.

Stydím se za všechny, co Vám dali hlas, ale opovrhuji těmi, kteří se aktivně angažují ve Vašem hnutí a přebírají tím spoluzodpovědnost za Vaše činy.

Urážíte všechny a dehonestujete všechno, co se v naši zemi po listopadu 1989 udělalo.

Ani za minulého režimu, ani dnes jsem nikdy neuhnul režimním nátlakům a nikdy jsem z ničeho neprofitoval. Komunistický režim mě neustále persekvoval a i za nové doby vedu neustálý boj proti těm, kteří chtějí situaci zneužít. A právě Vy reprezentujete jedno z největších nebezpečí polistopadové historie.

Nejste spasitel. K tomu Vám chybí všechno. Jste opojen mocí a máte pocit, že kolem Vás jsou jenom primitivové, které je lehké opít babišovským rohlíkem a zneužít.

Takováto levná vítězství dlouho nevydrží a věřím, že doba, kdy náš národ alespoň trochu otevře oči, není daleko.

Ten, který Vámi opovrhuje.

pp

REKLAMA

Tagy článku

Doporučujeme